// //
Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi & Informatii Zodii - Horoscop.ro

Horoscop Zilnic – Horoscopul zilei de azi

Joi, 24 Mai 2018

Horoscop Berbec

Partea ta romantica este incarcata puternic astazi. Cu ...

Horoscop Taur

Participi astazi la indatoririle tale. Exista un ...

Horoscop Gemeni

Doua laturi diferite ar putea fi atrase de tine. Poate ...

Horoscop Rac

Tensiunea poate fi un pic ridicata in aproape orice si ...

Horoscop Leu

Aminteste-ti ca ti-ai pus in gand sa te distrezi si ca ...

Horoscop Fecioara

Tu, dintre toti oamenii, vei aprecia nevoia de ...

Horoscop Balanta

Tensiunea este capabila sa se ridice la un nivel inalt ...

Horoscop Scorpion

Uita-te la ceea ce se intampla in jurul tau astazi. ...

Horoscop Sagetator

Fereste-te de un pic de centrul actiunii, pe masura ce ...

Horoscop Capricorn

Doar cand crezi ca ai avut totul planificat si ca ...

Horoscop Varsator

Inima ta se duce la batalie si esti tentat sa devii un ...

Horoscop Pesti

S-ar putea sa te simti putin tulburat astazi pe masura ...


Anul 2018 este din punct de vedere astrologic definit de schimbări bruşte şi de inovaţii pe toate domeniile, datorate în principal semnului Şarpelui Negru de Apă în care intrăm. Spre deosebire de anul trecut, considerat unul al dezastrelor naturale şi haosului, 2018 aduce o luptă pentru restabilirea unui echilibru politic şi financiar la nivel mondial. Aceste încercări de asigurare a echilibrului se vor observa cu precădere în lunile iunie şi iulie.

Pâna la sfârsitul lui 2018, la nivelul întregului zodiac accentul se va pune mai ales pe familie si casa, asadar observam un primat al emotiilor si o dorinta puternica de stabilitate. Cu Saturn în zodia Scorpionului ni se cere foarte multa prudenta si un simt al responsabilitatii ridicat. Se pare ca anul 2018 este un an în care se vor face numeroase planuri de viitor ce au mari sanse de reusita si în care investitiile nu sunt în van. În plus, pe plan medical omenirea va cunoaste progrese remarcabile, asa încât este foarte posibil ca pentru bolile considerate pâna acum incurabile sa se gaseasca tratamente la care nimeni nu ar fi visat vreodata.

Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop dragoste. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Vei avea mult de lucru la servici si nu-ti permiti sa neglijezi nimic. Vei fi meticulos si incerci sa aranjezi totul perfect. Va trebui sa iei unele decizii in ceea ce priveste viata amoroasa si este un moment bun pentru a face asta. Felul in care interpretezi trecutul va avea o influenta majora asupra deciziei tale.

Horoscop chinezesc

afla ce spune horoscopul tau chinezesc. alege-ti corespondentul chinezesc din lista de mai jos.Copyright © 2018, Horoscop | Privacy Policy

Pacanele